stefan matei

Despre Ștefan Matei

Mă numesc Ștefan Matei, am 41 de ani, sunt căsătorit și am doi copii.

Am absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare Craiova în anul 2002. Am lucrat pentru o perioadă de trei ani până în 2005 ca preparator în cadrul facultății. Între timp, m-am alăturat unui software startup craiovean în 2003. Sunt mândru ca sunt primul angajat al firmei Caphyon, și că lucrez pentru aceeași firmă și acum, 17 ani mai târziu. Între timp compania a crescut, are peste 80 de angajați și produse software proprii care sunt căutate în toate colțurile lumii. 

În USR am intrat în iunie 2019. Era o perioada politică tulbure, începută în 2017 cu ascensiunea PSD la putere și atacul asupra legilor justiției. Am simțit nevoia să mă implic, și am sperat că USR ar fi soluția pentru realizarea unei schimbări în politica românească. Am găsit aici oameni tineri, frumoși cu aceleași idealuri ca  ale mele. Lipsește experiența politică dar ea se va căpăta în timp.

Majoritatea oamenilor din această țară se lovesc de problemele societății românești. Nu avem infrastructură, sănătatea și educația sunt la pământ. Nu se fac nici investiții, nici reforme. Politicianul român este deasupra cetățeanului de rând. Ne propunem să schimbăm acest lucru și să formăm o nouă clasa politică în slujba oamenilor. Dorim să dăm mai departe copiilor noștri o țară funcțională. Acest lucru se poate face prin reforme: constituțională, administrativă, economică, socială, sanitară, educațională.

Candidez din partea Alianței USR Plus Dolj pentru Camera Deputaților.