Candidați Senat Dolj

Cosmin Poteraș

Candidat Senat

Despre Cosmin Poteraș

Numele meu este Cosmin-Marian Poteraș, am 35 de ani, sunt inginer software, am debutat ca angajat în firme de IT din Craiova, încă din perioada studenției, apoi m-am orientat către antreprenoriat, într-un mediu internațional, dinamic, cu multe provocări, care m-a ajutat sa acumulez o experiență considerabilă.
Mai multe despre Cosmin Poteraș

Silviu Bratu

Candidat Senat

Despre Silviu Bratu

Am 41 de ani, căsătorit, am un copil de 10 ani. Am absolvit Liceul “Traian Vuia” în 1997 - secția matematică-informatică și Facultatea de Istorie-Filosofie- Geografie, Secția Filosofie-Sociologie în 2001. În perioada 2004-2006 am absolvit studiile de master - Managementul organizațiilor publice.
Mai multe despre Silviu Bratu

Cristian Clenciu

Candidat Senat

Despre Cristian Clenciu

Numele meu este Daniel Cristian Clenciu și sunt candidatul Alianței USR Plus la Primăria Cârcea. Sunt antreprenor. Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Craiova precum și un Master în Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor.
Mai multe despre Cristian Clenciu

Manuel Rezeanu

Candidat Senat

Despre Manuel Rezeanu

Mai multe despre Manuel Rezeanu

Daniela Matei

Candidat Senat

Despre Daniela Matei

Mă numesc Daniela Andreea Matei și candidez pentru funcția de Senator în Parlamentul României din partea Alianței USR Plus. Am 39 ani, sunt casatorita si am un băiețel de 5 ani. M-am născut, am crescut și am învățat în Craiova, însă de 13 ani locuiesc în Isalnita.
Mai multe despre Daniela Matei

Lucian Călin

Candidat Senat

Despre Lucian Călin

Sunt Economist de profesie, sunt căsătorit din 2006 şi am doi copii. După protestele anticorupţie din România din perioada 2017 - 2019, proteste la care am participat activ, aproape în fiecare seară în piaţa Mihai Viteazu din Craiova, cu toate că din 2015 locuiesc în comună Pieleşti aflată la 9 km distanţă de Craiova, în decembrie 2018, pe 25, în Sfânta Zi de Crăciun m-am înscris online în Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate.
Mai multe despre Lucian Călin