Despre Oana-Cristina Tărăban

Cine sunt eu?

Numele meu este Oana-Cristina Tărăban, am 33 ani, sunt căsătorită, am un copil și candidez pentru Camera Deputaților din partea Alianței USR PLUS.

De profesie sunt economist, iar în urmă cu aproximativ doi ani am ales să mă implic în politică, pentru că îmi pasă de oameni și de comunitatea în care trăiesc. Astfel, m-am alăturat Uniunii Salvați România (USR), în prezent Alianța USR PLUS, deoarece m-am identificat cu valorile partidului, precum meritocrația, competența, onestitatea și eficiența.

Încă din timpul facultății și până în prezent, am activat pe piața muncii numai în domeniul privat. De 6 ani lucrez în domeniul telecomunicațiilor, iar anterior am mai lucrat în domeniul leasingului financiar (ca Sales Support Officer) și agricol (ca Operator Calculator), iar o perioadă foarte scurtă de timp am “cochetat” cu domeniul fondurilor europene.

Din dorința de a contribui la bunăstarea comunei în care locuiesc împreună cu familia mea, mi-am asumat candidatura pentru funcția de primar al comunei Malu Mare, iar în prezent fac parte din Consiliul Local.

Am absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, profilul Finanțe-Bănci în cadrul Universității din Craiova, iar studiile masterale le-am finalizat în cadrul aceleiași universități, profilul studiat fiind Finanțe și Administrarea Afacerilor.

Implicarea mea în viața comunității nu se oprește aici, iar acum am șansa să reprezint toți doljenii și românii în Parlamentul României. Mă simt onorată deoarece colegii mei din Alianța USR PLUS, prin votul lor de încredere, m-au ales să fiu unul dintre candidații Alianței USR PLUS pentru Camera Deputaților. 

Este un privilegiu pentru mine și consider că am o mare responsabilitate față de oameni. Dacă voi obține mandatul de deputat, îl voi folosi în sprijinul cetățenilor și voi propune proiecte de lege în domeniul administrației publice și amenajării teritoriului, atât pentru județul Dolj, cât și pentru întreaga Românie.

Românii își doresc O Românie fără hoție!

Doar cu sprijinul dumneavoastră vom reuși!