manuel bortoi

Despre Manuel Borțoi

Numele meu este Manuel Borțoi și am 46 de ani. M-am născut , am crescut și am studiat in Craiova.

Sunt căsătorit și am un copil in vărstă de 11 ani.

Sunt de profesie inginer, absolvent al Facultății de Agronomie , secția Agricultură din cadrul Universității din Craiova.

De aproape opt ani sunt Manager Regional in Departamentul Trade Marketing al unei companii multinaționale japoneze ce activează in Romania in industria berii.

Îmi plac calătoriile și drumețiile in natura .

Am activat in mod voluntar impreuna cu alți prieteni in sprijinirea cauzei Roșiei Montane, organizănd pentru prima dată in Craiova “Ziua Roșiei Montane”.

Sunt membru USR din septembrie 2016.

Am indeplinit mai multe funcții in partid, cum ar fi cea de responsabil extindere in cadrul USR Dolj și funcția de Vicepreședinte al USR Dolj.

Actualmente, sunt Vicepreședinte al Filialei USR Craiova și candidat la Consiliul Local Craiova.

Am intrat in politică, nemulțumit fiind de modul cum gestionează banul public actuala clasa politică, formată din partidele vechi, nereformate și nemulțumit de calitatea oamenilor pe care aceste partide îi propun sa ne conducă.

Ca locuitor al Craiovei, cunosc foarte bine realitățile acestui oraș, in special nevoia de modernizare din cartierele marginașe ale Craiovei, cartiere lăsate in urma de actuala administrație .

Dorința mea cea mai mare, cu care am pornit in această cursă, este aceea de a schimba modul in care se face politică in Craiova și in Romania.

Voi face politica bunului simț, a onestității și politica omului bine pregătit.