iulia dudu

Despre Iulia Dudu

Am intrat în politică convinsă că împreună vom schimba Craiova. Am fost formată de profesorii din acest oraș, care mi-au oferit nu doar informații, ci modele de comportament, dându-mi astfel posibilitatea să mă dezvolt personal și profesional. Alături de părinții mei, dascălii craioveni mi-au inspirat valorile morale și mi-au arătat că prin muncă, determinare și perseverență se poate realiza orice.

Am urmat cursurile liceale la Colegiul Național ”Carol I”, după care am absolvit Facultatea de Științe Economice la Universitatea din Craiova.

După o perioadă de 15 ani în mediul privat, este timpul să dau ceva înapoi comunității, să schimb ceva.

Lucrez în marketing încă de la început, domeniul telecomunicațiilor și apoi cel auto, iar din 2010 sunt responsabil și de managementul calității la o firmă din Craiova.

În cei 8 ani în care mă ocup de implementarea, menținerea și dezvoltarea sistemului de management al calității conform standardelor ISO 9001, mi-am format obișnuința de a verifica procesele și obiectivele companiei și de a propune măsuri concrete de îmbunătățire a activității împreună cu echipa.

Am învățat că doar analiza pertinentă, aflarea problemelor sincer și realist, cât și comunicarea permanentă cu oamenii implicați pot duce la luarea celor mai bune decizii de îmbunătățire a calității cu utilizarea optimă a resurselor.

În calitate de consilier local, îmi propun ca activitatea mea împreună cu colegii din consiliu să funcționeze pe aceleași principii, pentru o activitate eficientă, credibilă, care să reprezinte cu adevărat problemele craiovenilor și care să ofere cele mai bune soluții de creștere a calității vieții în Craiova.

Caracterul unui om este dat de ceea ce alege să facă. Am luptat mereu pentru ceea ce mi-am propus și doresc să realizez lucruri cu adevărat utile pentru comunitate.

Ca locuitor al orașului Craiova, îmi doresc să beneficiez de cele mai bune servicii publice, de condiții decente de petrecere a timpului liber, de spații verzi și un mediu curat.

Îndeplinirea acestor dorințe este direct legată de deciziile administrației publice locale. Este unul dintre motivele pentru care am hotărât să fac acest pas, să mă implic.

Cea mai mare satisfacție va fi să ajut locuitorii orașului să aibă o viață mai bună și mai ușoară.

În Craiova, administrația locală a rămas în urmă. Serviciile publice oferite sunt precare și depășite de timpul în care trăim. Acesta este rezultatul lipsei de viziune, intereselor personale și de grup, indiferenței, incompetenței și chiar lipsei de curaj.

Trebuie să folosim noile tehnologii, să le integrăm în toate domeniile care influențează viața urbei, pentru că doar așa vom putea oferi noi, ca administrație și vom avea noi, în calitate de cetățeni, servicii mai bune.

Îmi doresc să trăiesc într-un oraș dezvoltat armonios, iar acest lucru depinde de noi să se întâmple: de voința politică a tuturor celor implicați în luarea deciziilor pentru acest oraș.