gabriel popescu

Despre Gabriel Popescu

Mă numesc Gabriel Eugen Popescu și candidez din partea Alianței USR PLUS pentru functia de consilier local al municipiului Craiova.

Am absolvit Facultatea de Automatică, Electronică și Calculatoare, am lucrat 11 ani la o companie multinationala in domeniul telecomunicatiilor, iar de 2 ani  lucrez în domeniul IT, deci doar in mediul privat. Timp de șase luni, am locuit și am muncit în Germania.

M-am implicat mereu în diverse proiecte în vederea dezvoltării abilităților mele personale și am ca hobby desenul https://www.facebook.com/gabriel48art. În cele șase luni în care am locuit în Germania, am realizat că putem și noi să avem “o țară ca afară”, prin urmare m-am decis să fac acest pas, către implicarea în politică.

Îmi doresc o țară normală, o țară a bunului simț, îmi doresc infrastructură și condiții normale în școli și spitale, îmi doresc politicieni care lucrează pentru binele comunității. La fel ca fiecare dintre voi, am realizat că pot schimba ceva doar dacă mă implic activ, într-o echipă.

M-am implicat în comunitatea RO100, unde am cunoscut oameni minunați și am avut acțiuni pline de succes, aș putea menționa aici Campania Oameni Noi În Politică, iar apoi m-am înscris în partidul PLUS pentru oportunitatea de a continua munca și proiectele începute.

Îmi doresc o Românie fără corupție, cu o clasă politică responsabilă, o Românie în care politicienii trebuie să înțeleagă că sunt reprezentanții comunității și că odată ajunși la putere trebuie să muncească pentru comunitate: politicianul  servește cetățeanul, nu invers. Eu voi fi un astfel de politician, un om care să pună mereu interesul comunității pe primul loc, nu interesul personal sau de partid.

Politica nu trebuie să fie un mod de viață sau o formă de împlinire personală, ci un mijloc prin care oamenii și comunitățile își pun mințile și inimile în serviciul cetățenilor. Politica este pentru noi o datorie civică și morală, pe care fiecare dintre noi trebuie să și-o asume cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Cred în statul care, prin instituțiile sale, stimulează dezvoltarea individului, ajutându-l să își împlinească potențialul.

Candidez pentru functia de consilier local, întrucât consider că munca depusă în timpul campanilor susțin ceea ce spun, anume că îmi doresc să fiu un politician responsabil, orientat către cetățean. Experiența din campanie m-a determinat să mă implic mai activ pentru comunitate, iar discuțiile cu oamenii mă fac să îmi doresc să realizez mai multe pentru ei.

Doresc să îmi asum responsabilitatea de a dezvolta Craiova si cu o echipă unită, împreună vom reusi sa schimbam Craiova strada cu strada.