dorel ilie

Oamenii din Dolj au nevoie de drumuri asfaltate și de un transport public modern, cu curse frecvente. Pentru copiii și tinerii din județul nostru este nevoie să ajungă ușor și în siguranță la școală sau la facultate. Adulții au nevoie să ajungă la serviciu, iar dacă nu pot face naveta din lipsa unui mijloc de transport, oamenii nu au de ales decât să rămână acasă, prinși în economia de subzistență. Cei mai vârstnici dintre doljeni au nevoie să ajungă la un spital sau la o policlinică ori la casa de pensii.

 

Este datoria administrației județene să le asigure oamenilor posibilitatea de a merge în siguranță de acasă până unde au nevoie.

 

De aceea, în calitate ce consilier județean, îmi propun realizarea unor proiecte care să ducă la îmbunătățirea vieții fiecărui doljean. Dintre acestea, cele mai importante sunt transportul public județean, reabilitarea și modernizarea drumurilor județene și construirea de drumuri agricole asfaltate.

 

Numele meu este Ilie Dorel și sunt de profesie inginer electromecanic. Între anii 1996 și 2002 am lucrat în industria confecțiilor metalice, iar din 2002 până în prezent activez în domeniul vânzărilor, unde mă ocup și de lucrări de orientarea și siguranța circulației rutiere pe drumurile publice.

Mi-am făcut un obiectiv din a performa în orice tip de demers și acest lucru va fi valabil și în Consiliul Județean. Am decis să candidez pentru că vreau o schimbare în bine și acest lucru cred că îl putem obține doar într-o echipă care pune binele comunității în față.

 

Am descoperit voluntariatul ca pe o experiență ce m-a schimbat profund, în care oamenii sunt interesați de viața comunității. În ceea ce mă privește, m-am implicat în campania de strângere de fonduri pentru Asociația „Dăruiește Viață” și am participat la proiectul colegei mele din USR Dana Calendatu, proiect ce are ca scop realizarea unei perdele verzi pentru a proteja orașul Craiova de cenușa rezultată de la CET 2.

 

Îmi doresc să aplic în administrație, în serviciul cetățeanului, lecțiile pe care le-am învățat din experiența de lucru în mediul privat și din cea de voluntar. Vreau să apelăm la specialiști pentru a accesa fondurile europene, astfel încât să nu mai existe în Dolj ulițe pietruite și desfundate, care se umplu de noroi la fiecare ploaie, ci drumuri asfaltate. Vreau să consultăm mediul de afaceri ca să înțelegem de ce rămân trasee de transport public neatribuite și cum putem ajunge să oferim tuturor doljenilor posibilitatea de a se deplasa ieftin și în siguranță acolo unde au nevoie.

 

De aceea, candidez la funcția la Consiliul Județean Dolj și contez pe susținerea voastră, pe 27 septembrie, pentru a schimba Doljul!

 

Dorel Ilie

Candidat USR PLUS la Consiliul Județean