denis fota

Despre Denis Fota

În cei peste 15 ani în care activez ca antreprenor în domeniul prestărilor de servicii am învățat că performanța se obține doar cu ajutorul abilităților și cunoștințelor temeinice ale domeniului în care te implicit. 

Iar realitatea face ca aceleași cunoștințe de care ai nevoie pentru a conduce un business precum: cunoștințe despre finanțe, bugetare, eficientizare fluxuri, ciclu de conversie în numerar, ai nevoie și pentru a conduce o țară. 

România este business-ul românilor

Dincolo de a fi politicieni, cei care ne conduc trebuie să înțeleagă că au nevoie să dobândească toate aceste competențe pentru a conduce un business atât de important cum este această țară.

Până în prezent nu am lucrat niciodată la stat sau cu statul, iar implicarea mea în politică în cadrul PLUS a venit în contextul ultimilor ani, a asaltului furibund al PDS împotriva justiției.

Acela a fost momentul care a umplut paharul însă nemulțumirile sunt multe, cum ar fi situația deplorabilă a sistemului de educație, a sistemului sanitar, a transportului public, a mizeriei din orașe. Rezonez cu aceleași probleme și nemulțumiri ca și dumneavoastră.  

În calitate de coordonator al programului de Politici Publice pentru alegerile locale din Craiova 2020, am pornit la drum cu gândul la viitor, la un oraș european, la un oraș al tinerilor, un oraș educat, sănătos și durabil.  

Sunt tătic și îmi doresc pentru copiii noștri școli moderne, smart, unde copiii noștri să poată dobândi competențe utile pentru piața muncii,  unde tehnologia informației să fie baza dezvoltării și a inovării. 

Îmi doresc o țară modernă, curată, fără poluare și prietenoasă cu tinerii. O țară cu mobilitate, cu piste de biciclete, cu transport alternativ de secol XXI, cu parcuri tematice. 

Îmi propun să dezvolt aceste idei în Camera Deputaților și, cu ajutorul votului dumneavoastră de pe 6 decembrie, să le transform în realitate, pentru ca România să înceapă să trăiască bine!