daniela andreea matei

Despre Daniela Andreea Matei

Mă numesc Daniela Andreea Matei și candidez pentru funcția de Senator în Parlamentul României din partea Alianței USR Plus.

Am 39 ani, sunt casatorita si am un băiețel de 5 ani.

M-am născut, am crescut și am învățat în Craiova, însă de 13 ani locuiesc în Isalnita.

In anul 2000 am absolvit Colegiul Național Elena Cuza, secția Filologie-Istorie, iar în anul 2004 Facultatea de Drept “Nicolae Titulescu”, fiind licentiata in Științe Administrative, specializarea Administratie Publica.

Am lucrat numai în mediul privat, în prezent fiind Key Account Executive la o companie foarte cunoscută din domeniul alimentar.

Sunt nouă în politică și am făcut acest pas fiindcă îmi doresc o țară sanatoasa, în care politicienii sa lucreze pentru binele comunității, nu pentru diferite interese personale sau de partid. 

Numai implicându-mă pot ajuta la schimbare, acesta fiind și motivul pentru care, la alegerile locale, am candidat pentru funcția de primar al comunei Isalnita.

Consider că în România este nevoie de oameni noi în politică, cu viziune, onești, care vor sa se implice pentru a schimba sistemul politic  învechit și corupt. Le suntem datori copiilor noștri cu un viitor mai bun!

Obiectivele și prioritățile mele în Senatul României urmăresc protejarea mediului și utilizarea rationala a resurselor naturale:

  • Creșterea suprafeței acoperite cu vegetație forestieră
  • Fără gunoaie in natura
  • Calitatea aerului, apei și a solului
  • Reducerea poluării urbane

Sanatatea noastra depinde de un mediu curat!

Pe #06Decembrie votează candidații #USRPlus pentru #ORomaniefarahotie.