cristian totora

Despre Cristian Totora

Numele meu este Cristian Totora, am 45 ani, căsătorit, am absolvit Facultatea de Drept şi Administraţie Publică şi un Master în Drept Privat. Am activat până acum numai în mediul privat şi că antreprenor.

Am locuit şi lucrat 5 ani în sud vestul Angliei, unde am realizat cât de simplă şi plăcută poate fi interacţiunea cu instituţiile statului, ce înseamnă un sistem de securitate socială şi de sănătate bine pus la punct. La revenirea în ţară, am realizat că, aici sistemul de viaţă, este influenţat de deciziile oamenilor politici.

Implicarea în politică este pasul pe care îl face un om matur, care a conştientizat cât de importantă este o clasă politică pentru care profesionalismul şi respectul pentru cetăţean trebuie să primeze.

Cred că tărie că este nevoie să luptăm împotriva corupţiei şi a birocraţiei. În acest sens este nevoie de o creştere a numărului de magistraţi şi a nivelului de pregătire al acestora. De asemenea, luptă eficientă împotriva corupţiei se face cu legi simple şi clare, dar şi cu evitarea supra legiferării.

Consider că este nevoie de o nouă viziune pentru dezvoltarea României şi vreau schimbarea clasei politice, învechite, compromise şi coruptă.