costin-zabava

Despre Costin Zăbava

Mă numesc Costin Alexandru Zăbavă și sunt unul dintre candidații Alianței USR PLUS la Consiliul Local Craiova.

Voi împlini în curând 34 de ani, sunt căsătorit și tată de 12 ani.

Din punct de vedere profesional, lucrez de aproape 15 ani într-o companie privată din Craiova, unde am ocupat diverse posturi, actualmente fiind director comercial.

Nu mă consider politician, mă declar mai degrabă un cetățean care dorește să-și pună energia și priceperea în slujba comunității din care face parte.

Îmi doresc pentru Craiova să devină un pol de atracție din toate punctele de vedere, un oraș modern, cu infrastructură la standarde înalte și care să fie centrul economic al sudului țării, un oraș cu un sistem educațional și medical demne de secolul în care ne aflăm, un oraș în care să te simți în siguranță, un oraș turistic și cultural și nu în ultimul rând un oraș verde.

Voi face tot ce îmi stă în putință să opresc risipa banilor prin care toate acestea să se poată realiza. Fără corupție și rea credință proiectele nu vor rămâne doar la stadiul de promisiuni electorale.

Sunt tânăr, sunt tenace dar în primul rând sunt corect, pentru că tot ce am realizat până în momentul de față s-a bazat pe muncă, perseverență și corectitudine.