cosmin teodorescu

Despre Cosmin Teodorescu

M-am născut în Craiova, am crescut în Craiova, am studiat în Craiova, muncesc în Craiova, iar acum vreau să schimb Craiova stradă cu stradă.

Am 36 de ani, sunt căsătorit și am o fetiță de aproape 2 ani. Dețin o diplomă de inginer obținută la Universitatea din Craiova. Am o experiența profesională de 12 ani în domeniul IT, iar în prezent sunt responsabilul unui departament IT în cadrul unei multinaționale.

Acum, sunt și candidat la Consiliul Local al Municipiului Craiova.

Din această poziție îmi doresc două lucruri esențiale pentru craioveni: să ducem o viață mai sănătoasă și fericită, transformând Craiova într-un oraș cu adevărat verde și să economisim timpul și bani craiovenilor prin digitalizarea orasului.

Un oraș verde înseamnă în primul rând o viață sănătoasă și fericită pentru locuitorii acestuia. Îmi propun să facem din Craiova un oraș cu adevărat verde, în care părculețele și locurile verzi dintre blocuri să nu mai fie distruse, iar transportul în comun să fie unul ecologic, confortabil și prietenos cu natura. Să stimulăm construcția de clădiri verzi, deoarece în acest fel vom economisi energie și resursele orașului.

Un oraș digitalizat înseamnă să economisim timpul și banii craiovenilor. Acest lucru îl putem face implementând sisteme de management digitale pentru monitorizarea sistemului de apă și canal, a sistemului de iluminat, a sistemului de monitorizare a calității aerului.

 

De asemenea, prin digitalizare ne propunem eliminarea cozilor de la ghișee, introducând sisteme care să faciliteze accesul la plata impozitelor și la eliberarea sau depunerea documentelor. În același timp, Craiova are nevoie și de un sistem de management al traficului și de unul pentru managementul transportului în comun.

USR PLUS va construi o administrație publică, eficientă, transparentă și care să lucreze pentru craioveni.