Primaria și Consiliul Local Craiova

Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Craiova este Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj și profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova, care deschide, de asemenea, și lista de consilieri.

“Ne dorim învățământ în condiții europene, investițiile în sănătate fiind de asemenea prioritatea noastră.

Craiova trebuie transformată într-un puternic centru universitar, din acest motiv parteneriatul Primăriei cu universitățile este esențial, fiind cel care va stopa exodul tinerilor din Craiova.”

Lucian Săuleanu

Candidat la Primăria Craiova

Despre Lucian Săuleanu

Mă numesc Lucian Săuleanu, de profesie avocat, specialist în drept comercial, profesor universitar la Facultatea de Drept din Craiova, antreprenor și, în prezent, decanul Baroului Dolj. Ca avocat specializat în drept comercial, am putut observa cu atenție viața economică a orașului și am sesizat uriașul potențial neexploatat al Craiovei.
Mai multe despre Lucian Săuleanu

Cezar Drăgoescu

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Cezar Drăgoescu

Mă numesc Cezar Drăgoescu, sunt căsătorit și am doi copii. Sunt născut, crescut și educat în Craiova. Sunt de profesie economist, iar întreaga mea viață am lucrat în mediul privat – finanțe bănci și comerț internațional, un mediu foarte competitiv în cadrul căruia am învățat ce înseamnă seriozitatea, profesionalismul și onestitatea.
Mai multe despre Cezar Drăgoescu

Cosmin Teodorescu

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Cosmin Teodorescu

Am 36 de ani, sunt căsătorit și am o fetiță de aproape 2 ani. Dețin o diplomă de inginer obținută la Universitatea din Craiova. Am o experiența profesională de 12 ani în domeniul IT, iar în prezent sunt responsabilul unui departament IT în cadrul unei multinaționale.
Mai multe despre Cosmin Teodorescu

Manuel Borțoi

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Manuel Borțoi

Numele meu este Manuel Borțoi și am 46 de ani. M-am născut , am crescut și am studiat in Craiova. Sunt căsătorit și am un copil in vărstă de 11 ani. Sunt de profesie inginer, absolvent al Facultății de agronomie, secția Agricultură din cadrul Universității din Craiova. De aproape opt ani sunt Manager Regional in Departamentul Trade Marketing al unei companii multinaționale japoneze ce activează in Romania in industria berii.
Mai multe despre Manuel Borțoi

Eduard Cîrceag

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Eduard Cîrceag

Mă numesc Eduard Alexandru Cîrceag, am 26 de ani și candidez pentru Consiliul Local Craiova, pe lista Alianței USR PLUS. Craiova este locul în care m-am născut în 1994. M-am întors în orașul natal în timpul liceului, pe care l-am terminat aici, acasă. Tot aici am absolvit și Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică.
Mai multe despre Eduard Cîrceag

Costin Zăbavă

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Costin Zăbavă

Mă numesc Costin Alexandru Zăbavă și sunt unul dintre candidații Alianței USR PLUS la Consiliul Local Craiova. Voi împlini în curând 34 de ani, sunt căsătorit și tată de 12 ani. Din punct de vedere profesional, lucrez de aproape 15 ani într-o companie privată din Craiova, unde am ocupat diverse posturi, actualmente fiind director comercial.
Mai multe despre Costin Zăbavă

Iulia Dudu

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Iulia Dudu

Am intrat în politică convinsă că împreună vom schimba Craiova. Am fost formată de profesorii din acest oraș, care mi-au oferit nu doar informații, ci modele de comportament, dându-mi astfel posibilitatea să mă dezvolt personal și profesional. Alături de părinții mei, dascălii craioveni mi-au inspirat valorile morale și mi-au arătat că prin muncă, determinare și perseverență se poate realiza orice.
Mai multe despre Iulia Dudu

Denis Fota

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Denis Fota

Sunt Denis Fota, am 41 ani, sunt economist si antreprenor, sunt casatorit si am o fetita de 7 ani. De peste 15 ani activez ca antreprenor în domeniul prestarilor de servicii, sunt obișnuit cu un mediu concurențial în care pentru a face performanță este nevoie de abilități și cunoștințe temeinice despre finanțe, bugetare, eficientizare fluxuri, ciclu de conversie în numerar și altele.
Mai multe despre Denis Fota

Gabriel Popescu

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Gabriel Popescu

Am absolvit Facultatea de Automatică, Electronică și Calculatoare, am lucrat 11 ani la o companie multinationala in domeniul telecomunicatiilor, iar de 2 ani lucrez în domeniul IT, deci doar in mediul privat. Timp de șase luni, am locuit și am muncit în Germania.
Mai multe despre Gabriel Popescu

Andra Trană

Candidat Consiliul Local Craiova

Despre Andra Trană

Mă numesc Andra Trană, m-am născut și locuiesc în Craiova, am urmat studiile universitare în București și sunt Specialist Resurse Umane la o companie din Craiova. După nouă ani petrecuți în București, am locuit un an în Olanda. Atunci am înțeles ce înseamnă o administrație eficientă, care lucrează în interesul cetățeanului. M-am întors în Craiova și am realizat că este mult de lucru în direcția îmbunătățirii serviciilor publice și este absolut necesară reformarea administrației actuale.
Mai multe despre Andra Trană