Consiliul Județean Dolj

Candidatul Alianței USR PLUS la Președinția Consiliului Județean Dolj este Silviu Bratu, expert în fonduri europene.

Timp de 15 ani a implementat proiecte de dezvoltare teritorială cu finanțare europeană, colaborând cu multe dintre localitățile din județul Dolj. Își dorește un Consiliu Județean proactiv față de comunități și un Președinte care să impulsioneze cooperarea între comunitățile din Dolj, cât și între județ și spațiul european.

Silviu Bratu

Candidat pentru Președinte Consiliul Judetean Dolj

Despre Silviu Bratu

Am 41 de ani, căsătorit, am un copil de 10 ani. Am absolvit Liceul “Traian Vuia” în 1997 - secția matematică-informatică și Facultatea de Istorie-Filosofie- Geografie, Secția Filosofie-Sociologie în 2001. În perioada 2004-2006 am absolvit studiile de master - Managementul organizațiilor publice.
Mai multe despre Silviu Bratu

Ruxandra Diaconu

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Ruxandra Diaconu

Speranța în schimbare m-a determinat să mă înscriu, în iunie 2016, în USB care urma în câteva luni să se extindă la nivel național şi să devină USR. Am înființat filiala Dolj împreună cu colegii mei şi de atunci luptăm împreună pentru o schimbare reală. După absolvirea facultății de Limbi şi Literaturi Străine în cadrul Universității din Bucureşti, am ales un program de master în literatură şi teorie literară în Freiburg.
Mai multe despre Ruxandra Diaconu

Ionel Florea

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Ionel Florea

Sunt lonel Florea, am 45 de ani, sunt căsătorit şi am o fetiţă de opt ani. Muncesc de peste 26 de ani, iar acum sunt manager zonal la o companie naţională importantă. Din 2018 m-am alăturat echipei USR Dolj, iar aici am găsit oameni care își doresc să schimbe ceva cu adevărat în comunitatea noastră.
Mai multe despre Ionel Florea

Bogdan Chirvăsuță

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Bogdan Chirvăsuță

Mă numesc Bogdan Chirvăsuță, am 33 de ani și lucrez în agricultură pentru o companie lider global în domeniu, unde coordonez la nivel european digitalizarea procesului de producere a semințelor. Am studiat în SUA, la Hartland College și am absolvit Facultatea de Horticultură din Craiova.
Mai multe despre Bogdan Chirvăsuță

Dorel Ilie

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Dorel Ilie

Noi, oamenii, facem alegeri în fiecare zi. Pentru că îmi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul meu, am decis să fiu parte din schimbarea în bine pe care ne-o dorim toți. Am absolvit Facultatea de Electromecanică a Universității din Craiova și sunt de profesie inginer electromecanic. Am 48 de ani, m-am născut și locuiesc în Craiova, sunt căsătorit și am o fiică de 18 ani, studentă la Universitatea din Manchester.
Mai multe despre Dorel Ilie

Ilie Sârbu

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Ilie Sârbu

Am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova în anul 1998, după transferul de la Facultatea de electronică și telecomunicații din Timișoara, facultate la care am fost admis primul în urma celor 3 examene de admitere.
Mai multe despre Ilie Sârbu

Marin Constantin

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Marin Constantin

Mai multe despre Marin Constantin

Cosmin Poteraș

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Cosmin Poteraș

Numele meu este Cosmin-Marian Poteraș, am 35 de ani, sunt inginer software, am debutat ca angajat în firme de IT din Craiova, încă din perioada studenției, apoi m-am orientat către antreprenoriat, într-un mediu internațional, dinamic, cu multe provocări, care m-a ajutat sa acumulez o experiență considerabilă.
Mai multe despre Cosmin Poteraș

Lorena Enache

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Amza Gabriel Dumitraşcu

Candidat la Consiliul Județean Dolj

Despre Amza Gabriel Dumitraşcu

Am 46 de ani si sunt căsătorit. De profesie sunt economist, cu o experiență de peste 20 ani, atat în mediul privat, cât și în sistemul public. Am pus pasiune și hotărâre în tot ceea ce am făcut până acum, am deprins ce înseamnă profesionalismul, organizarea, competiția, echilibrul și respectarea deciziilor.
Mai multe despre Amza Gabriel Dumitraşcu