cezar dragoescu

Despre Cezar Drăgoescu

Mă numesc Cezar Drăgoescu, sunt căsătorit și am doi copii. Sunt născut, crescut și educat în Craiova. Sunt de profesie economist, iar întreaga mea viață am lucrat în mediul privat – finanțe bănci și comerț internațional, un mediu foarte competitiv în cadrul căruia am învățat ce înseamnă seriozitatea, profesionalismul și onestitatea.

După 30 ani de la revoluție constat că NIMIC nu s-a întâmplat, dimpotrivă, milioane de români au ales să părăsească țara pentru că efectiv nu se mai regăseau și nu aveau niciun viitor într-o țară condusă către prăpastie de partidele politice pe care le știm cu toții.

Povestea mea în politică a început în 2016, atunci când am văzut în scorul electoral înregistrat de USB la alegerile locale o rază de speranță pentru întreaga țară. Astfel, am pus umărul la construcția filialei USR Craiova și USR Dolj în calitate de membru fondator, cu speranța că acest nou partid format din oameni noi ce nu au mai făcut politică reprezintă ultima șansă de salvare a României.

Motivul pentru care am decis să mă implic în viața politică are totodată strânsă legătură cu copiii mei, întrucât nu doresc ca ei să crească într-o țară ce nu le va putea oferi NIMIC din cauza factorului politic.

Consider ca este suficient sacrificiul unei generații postdecembriste, iar datoria noastră este de a pune bazele unei fundații sănătoase pe structura căreia urmașii noștri vor putea construi cu nădejde.

De aceea mă aflu astăzi în fața dumneavoastră în calitate de candidat la Consiliul Local Craiova cu convingerea că împreună putem schimba, dezvolta și duce la standarde europene orașul și societatea în care trăim.