Candidați Camera Deputaților Dolj

Daniel Gheba

Candidat Camera Deputaților

Despre Daniel Gheba

Am 42 de ani, am absolvit Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova, promoția 1997-2002, sunt reprezentant medical și sunt tatăl unui băiat de 12 ani. Am intrat recent în politică și am făcut-o plin de entuziasm și cu speranța că voi putea schimba în bine comuna Șimnicu de Sus. Acolo am candidat la Primărie și la Consiliul Local, obținând postul de consilier local.
Mai multe despre Daniel Gheba

Iustin Dumitrescu

Candidat Camera Deputaților

Despre Iustin Dumitrescu

Am 28 de ani, sunt avocat și am absolvit studiile de licență și master în Drept. În cadrul PLUS sunt Coordonator Regional și membru în Consiliul Național. Consider că orice funcție reprezintă o asumare de responsabilitate, nu un privilegiu, și trebuie exercitată în beneficiul celorlalți, nu în interes propriu.
Mai multe despre Iustin Dumitrescu

Oana Cristina Tărăban

Candidat Camera Deputaților

Despre Oana Cristina Tărăban

Numele meu este Tărăban Oana-Cristina, am 33 ani, sunt căsătorită, am un copil, locuiesc în comuna Malu Mare și voi candida pentru postul de primar al comunei Malu Mare din partea Alianței USR PLUS. De profesie sunt economist, am absolvit un master în domeniul Finanțe și Administrarea Afacerilor și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.
Mai multe despre Oana Cristina Tărăban

Ștefan Artene

Candidat Camera Deputaților

Despre Ștefan Artene

Mă numesc Ștefan-Alexandru Artene, am 31 de ani și sunt medic specialist oncolog si asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. Sunt născut, crescut și educat în județul Dolj, județ pentru care vreau să mă lupt în cadrul Parlamentului României.
Mai multe despre Ștefan Artene

Iulia Dudu

Candidat Camera Deputaților

Despre Iulia Dudu

Am intrat în politică convinsă că împreună vom schimba Craiova. Am fost formată de profesorii din acest oraș, care mi-au oferit nu doar informații, ci modele de comportament, dându-mi astfel posibilitatea să mă dezvolt personal și profesional. Alături de părinții mei, dascălii craioveni mi-au inspirat valorile morale și mi-au arătat că prin muncă, determinare și perseverență se poate realiza orice.
Mai multe despre Iulia Dudu

Marin Constantin

Candidat Camera Deputaților

Despre Marin Constantin

Sunt Marin Constantin - Laurenţiu şi m-am înscris pentru un loc pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor, pentru alegerile parlamentare de anul acesta. Am intrat în USR în 2016, la câteva săptămâni de la înfiinţare, şi am pus suflet, corectitudine şi onestitate, în tot ceea ce am întreprins pentru partid.
Mai multe despre Marin Constantin

Claudia Gasparini

Candidat Camera Deputaților

Despre Claudia Gasparini

Mă numesc Gasparini Claudia Corina şi am absolvit Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Craiova (cursuri efectuate la zi şi la buget), iar ulterior m-am specializat ca expert evaluator ANEVAR pentru proprietăţi imobiliare şi mobile cât şi obţinerea calităţii de expert tehnic judiciar în cadrul Ministerului de Justiţie.
Mai multe despre Claudia Gasparini

Ștefan Matei

Candidat Camera Deputaților

Despre Ștefan Matei

Am absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare Craiova în anul 2002. Am lucrat pentru o perioadă de trei ani până în 2005 ca preparator în cadrul facultății. Între timp, m-am alăturat unui software startup craiovean în 2003.
Mai multe despre Ștefan Matei

Denis Fota

Candidat Camera Deputaților

Despre Denis Fota

Sunt Denis Fota, am 41 ani, sunt economist si antreprenor, sunt casatorit si am o fetita de 7 ani. De peste 15 ani activez ca antreprenor în domeniul prestarilor de servicii, sunt obișnuit cu un mediu concurențial în care pentru a face performanță este nevoie de abilități și cunoștințe temeinice despre finanțe, bugetare, eficientizare fluxuri, ciclu de conversie în numerar și altele.
Mai multe despre Denis Fota

Marius Sută

Candidat Camera Deputaților

Despre Marius Sută

Am urmat apoi cursurile Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova, facultate care m-a pregătit pentru cariera în domeniul IT pe care am urmat-o. Activez de 13 ani ca inginer software și pot să spun că pe zi ce trece devin tot mai pasionat de această adevărată enciclopedie de științe are a ajuns sa fie industria IT de astăzi.
Mai multe despre Marius Sută

Ilie Sârbu

Candidat Camera Deputaților

Despre Ilie Sârbu

Am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova în anul 1998, după transferul de la Facultatea de electronică și telecomunicații din Timișoara, facultate la care am fost admis primul în urma celor 3 examene de admitere.
Mai multe despre Ilie Sârbu

Adrian Oprică

Candidat Camera Deputaților

Despre Adrian Oprică

De 7 ani sunt președinte al uneia din cele mai frumoase asociații de tineret din Craiova și poate din România și anume Asociația Tinerii 3D, asociație cu care am reușit de-a lungul timpului, împreună cu colegii mei, să facem multe lucruri minunate cu și pentru tinerii din comunitatea locală și nu numai.
Mai multe despre Adrian Oprică

Cristian Totora

Candidat Camera Deputaților

Despre Cristian Totora

Numele meu este Cristian Totora, am 45 ani, căsătorit, am absolvit Facultatea de Drept şi Administraţie Publică şi un Master în Drept Privat. Am activat până acum numai în mediul privat şi că antreprenor.
Mai multe despre Cristian Totora