bogdan chirvasuta

Despre Bogdan Chirvăsuță

Mă numesc Bogdan Chirvăsuță, am 33 de ani și lucrez în agricultură pentru o companie lider global în domeniu, unde coordonez la nivel european digitalizarea procesului de producere a semințelor. Am studiat în SUA, la Hartland College și am absolvit Facultatea de Horticultură din Craiova. 

Am hotărât să candidez la Consiliul Județean Dolj pentru a-mi aduce aportul în mod direct la ceea ce trăiește comunitatea mea în prezent. Și eu și dvs. ne dorim altceva. Iar pentru mine este o șansă unică de a utiliza în interesul nostru, al tuturor, experiența acumulată în anii de lucru în mediul privat. Principiile care mă ghidează în tot ceea ce fac sunt cinstea și corectitudinea, moștenite sau inspirate de oameni dragi mie. Îmi propun să le aplic și în practica din viața politică și să le promovez în cadrul Consiliului Județean Dolj. 

Principala mea prioritate, stoparea depopulării satelor din județul nostru, are legătură cu expertiza pe care o dețin deja – vizez implementarea de programe menite să încurajeze micii producători agricoli ce stau la baza economiei rurale. În acest sens, menționez programul “Primul solar de legume” ca măsură de introducere în antreprenoriat pentru tinerii din mediul rural.