amza grabriel dumitrascu

Despre Amza Gabriel Dumitrașcu

Sunt Amza Dumitrașcu, iar anul acesta candidez din partea Alianței USR PLUS la Primăria Băilești.

Toata viața am luptat pentru dreptate, libertate și onestitate. Sunt valorile în care cred cu tărie și care au dat coerență gândurilor și acțiunilor mele în fiecare zi.

Am 46 de ani si sunt căsătorit. De profesie sunt economist, cu o experiență de peste 20 ani, atat în mediul privat, cât și în sistemul public. Am pus pasiune și hotărâre în tot ceea ce am făcut până acum, am deprins ce înseamnă profesionalismul, organizarea, competiția, echilibrul și respectarea deciziilor.

Sunt pregatit să merg pe acest drum în domeniul administrației publice locale. Știu că vor fi multe provocări, dar de asta nu mi-a fost frică niciodată, învăț repede, am inteligența și puterea de muncă necesare.

Rădăcinile mele sunt în Băilești, unde m-am născut, am crescut, am invățat și unde m-am intors după finalizarea studiilor universitare.

Sunt tată și imi doresc ca ambii mei copii, Amza și Darius, să trăiască în Băilești. Într-un Băilești care să le ofere oportunitățile și calitatea vieții unui oraș european.

Din păcate, trebuie să recunoaștem, Băileștiul este orașul din care se pleacă și nu orașul în care îți dorești să rămâi.

Am avut multiple ocazii de a mă muta în alte părți, însă am hotărât să trăiesc lângă oameni de bună credință cu care împărtășesc aceleași idealuri, cu obiectivul major de a face din acest oraș un loc pe care să-l putem numi cu drag “acasă”.

Viața mea, la fel ca a multora dintre voi, se împarte între familie și serviciu. Mi-am dat seama că pentru a crește nivelul calității vieții în comunitate este nevoie de implicarea susținută a fiecăruia dintre noi. Nu putem sta deoparte și urmări pasivi la ceea ce se întâmplă.

Există o sumedenie de probleme care nu se vor rezolva de la sine și credința multora dintre semenii noștri că Băileștiul nu îți oferă nicio perspectivă în acest moment.

Candidez la primărie întrucât este nevoie de un nou restart pentru Băilești, de o reîmprospătare a administrației, de un plan bine pus la punct și o echipă capabilă să-l pună în practică.

Acești oameni există, sunt în echipa USR – PLUS pentru Primărie și Consiliul Local. Știm care sunt soluțiile: integritate, onestitate, transparență și munca în echipă, alături de fiecare dintre voi.

Dincolo de infrastructură, sănătate, educație, mediu, cultură, sport, e vorba despre Oameni. Iar în comunitatea noastră avem mulți concetățeni care așteaptă să li se întindă o mână, să fie ascultați, consultați și implicați activ în deciziile administrației locale.

Temele de interes major ale echipei Alianței USR – PLUS pentru a transforma Băileștiul în orașul pe care ni-l dorim vizează următoarele:

  • Sănătate și siguranță în orașul nostrum
  • Oraș conectat cultural, în care ne creștem și ne educăm bine copiii și tinerii
  • Economie curată și locuri de muncă pentru o comunitate prosper
  • Servicii publice de secol XXI pentru toți băileștenii
  • Administrație locală profesionistă și curate
  • Comunitate conectată la tehnologie
  • Oraș in care ne pasă de fiecare locuitor

Nu trebuie decât să ne susții, să ne încurajezi, să vii la vot și să alegi oameni ca noi, ca mine și ca tine. Oameni care își doresc să trăiască frumos, curat și în siguranță într-un oraș modern și primitor, un oraș conectat la vremurile pe care le trăim.

Să avem viitor pentru Băilești!

Om cu om, stradă cu stradă, schimbăm Băileștiul!