Alegeri locale 2020

Fii și tu parte din schimbare!

silviu bratu

Silviu Bratu

Candidat Președinte Consiliul Judetean Dolj

lucian sauleanu

Lucian Săuleanu

Candidat Primăria Craiovei

Pentru Dolj

Județul Dolj are șansa de deveni o regiunea europeană în care fiecare locuitor să aibă acces la sănătate, educație, apă și canalizare, drumuri civilizate, prin dezvoltarea potențialului turistic, predictibilitate și transparență pentru investitori.

Pentru Craiova

Craiova trebuie să se bucure de o infrastructură demnă de secolul XXI, care să asigure transport public de calitate, utilități de bază pentru toate cartierele și atragerea investitorilor în zonă.

Prioritățile noastre

rond

Trafic

Craiova se confruntă cu o planificare urbanistică deficitară și beneficiază de un plan urbanistic general elaborat în urmă cu peste 15 ani. Ne aflam în situația în care trebuie să recuperăm decalajul din trecut, cu accent pe tranziția spre un oraș inteligent, cu acțiuni și planuri durabile și orientate către confortul și, mai ales, sănătatea locuitorilor. Transportul in mediul urban trebuie să pună în practică două principii: mobilitate și interconectare. O infrastructura eficienta și modernă trebuie să permită acces facil cetățenilor la locurile de munca, la centrele de sănătate, educație și recreere.

Sanătate

Criza și colapsul medical au fost și sunt resimțite cu precădere în contextul pandemiei din acest an, iar inadaptarea sistemului medical, lipsa de utilaje și pregătire pentru astfel de situații, trebuie să ne trezească semnale de alarma. Ne propunem să revoluționam sistemul medical învechit și să-1 aducem la nivelul secolului în care trăim, unul care să satisfacă necesitaților craiovenilor, sa ofere o asistență medicală de calitate, o diagnosticare certă și un tratament eficient. În urma analizelor realizate alături de specialiști din domeniul sănătății, am înțeles cătrebuie să acționam în spiritul responsabilizării și eficienței financiare în investițiile privind sănătatea publică.

Învațământ

Investițiile în educație sunt singurele care vor asigura viitorul Craiovei! Copiii secolului XXI merită școli moderne, care să le asigure un proces educațional de calitate în siguranță.
O administrație USR PLUS va face mai mult decât să zugrăvească pereții timp de treizeci de ani. Vom iniția un program de modernizare și extindere, acolo unde terenul o permite, a tuturor grădinițelor, școlilor, și liceelor.
Pandemia ne-a înfățișat într-o lumină nouă problema supraaglomerării claselor într-un oraș unde clasele de peste treizeci de elevi sunt norma, nu excepția. Reprezentanții primăriei din consiliile de administrație vor lucra împreună cu conducerile unităților de învățământ la identificarea soluțiilor pentru dezastrul în care ne-au adus cei treizeci de ani de nepăsare.
cezar dragoescu

Revoluția bunului simț

Sunt născut, crescut și educat în Craiova, de profesie economist. Toată viața am lucrat în mediul privat, finanțe bănci și comerț internațional, un mediu foarte

Read More »
eduarg circeag

Un oraș pentru oameni

În ultimii ani, Craiova s-a dezvoltat cu mașina personală în minte. Din cauza creșterii numărului de mașini din oraș și al traficului cauzat de acestea,

Read More »